Любовниците

Избор. Кръстопът, дилема. Обединяване, но и разделяне. Търсене и намиране на верния път, но и обърканост, съмнения и колебания. Влюбване, но и разлюбване. Сътрудничество, но и двуборство. "Ние - това е повече от аз и ти".
 
Значение
 
Картата е с две значения. Означава кръстопът, раздвоение. Нужда от избор. Другото значение е любовна връзка, отказ от предишна такава и започване на нова или преоткриване на любовта.

Информацията, която КАРТА ТАРО НА ДЕНЯ ни дава за съответния ден е символична.


Всички събития, които се случват в този ден са повлияни от знака на картата и могат да бъдат разглеждани чрез нея.
Затова е добре да се тегли рано сутрин. Не винаги посланието на картата е ясно и категорично.
Понякога само будното съзнание може да отключи информационното поле, чрез което истинското послание на картата да бъде разгадано.
Изтеглената карта ни показва наличната тенденция и възможностите за нейното реализиране или не, за нейното хармонично или дисхармонично изживяване.
В крайна сметка ние и само ние определяме съдбата си, но да не забравяме, че освен нас има и други, много по-висши сили, които влияят на човека във всеки един аспект.
Смисълът на посланието на изтеглената карта Таро е закодиран в символиката, която тя носи. Затова разгледайте картата, която сте изтеглили, не само написаното под нея значение. Така ще придобиете много по-ясна информация за въпросите, които ви интересуват.